Кръстословици и ребуси
Кръстословици, судоку и ребуси

Архив с кръстословици и судоку
 
 
ДНЕШНА КРЪСТОСЛОВИЦА
УЧАСТИЕ В ИГРАТА
КЛАСИРАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ


Здравейте приятели,
В последно време сме обект на доста негативно отношение от страна на някои потребители, които са дългогодишни потребители на сайта, например Шефката, tani и др., което ни даде предпоставка да се замислим над въпроса дали си заслужава да продължаваме да полагаме усилията за поддръжката на този развлекателен български сайт, който между другото е един от малкото по нашите ширини.
Решението ни сайтът rebusi.com да бъде спрян, за да няма повече сърдити за объркани игри, малки грешки, упреци за неграмотност, некоректност, правопис и други подобни.
Въпреки, че решаването на ребуси е и наше хоби, за съжаление не можем да си позволим повече да отделяме време и средства за поддръжката на сайта rebusi.com жив.
От 10 юни 2019 г. публикуването на нови игри ще бъде преустановено. Тези от вас, които желаят могат да продължат да посещават сайта www.dumite.com, в който се публикува също кръстословица всеки ден. Ако желаете да ви възстановим сумата за неизползваните месеци от платения абонамент, моля изпратете ни потребителското си име и банкова сметка.
Благодарим Ви!
Екипа на rebusi.com

Нужна ли е регистрация ?  

Регистрацията в сайта за кръстословици и ребуси в Интернет не е задължителна, но тя ви дава възможност да участвате в месечните и годишните класирания. Чрез регистрацията ще можете да виждате дали сте попълнили правилно специалната дума и дали сте решили правилно судокуто от играта.

Желаем Ви много забавление и приятни часове прекарани в сайта. Ако имате въпроси или предложения ще се радваме ако се свържете с нас.

С най-добри пожелания,
екипа на РЕБУСИ.com - Сайт за кръстословици и ребуси!Регистрация в сайта за кръстословици

Химикал за решаване на кръстословици и судоку   Кръстословици, судоку, ребуси и игри онлайн