Кръстословици и ребуси
Кръстословици, судоку и ребуси

Архив с кръстословици и судоку
 
 
ДНЕШНА КРЪСТОСЛОВИЦА
УЧАСТИЕ В ИГРАТА
КЛАСИРАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ


Здравейте приятели,
В последно време сме обект на доста негативно отношение от страна на някои потребители, които са дългогодишни потребители на сайта, например Шефката, tani и др., което ни даде предпоставка да се замислим над въпроса дали си заслужава да продължаваме да полагаме усилията за поддръжката на този развлекателен български сайт, който между другото е един от малкото по нашите ширини.
Решението ни сайтът rebusi.com да бъде спрян, за да няма повече сърдити за объркани игри, малки грешки, упреци за неграмотност, некоректност, правопис и други подобни.
Въпреки, че решаването на ребуси е и наше хоби, за съжаление не можем да си позволим повече да отделяме време и средства за поддръжката на сайта rebusi.com жив.
От 10 юни 2019 г. публикуването на нови игри ще бъде преустановено. Тези от вас, които желаят могат да продължат да посещават сайта www.dumite.com, в който се публикува също кръстословица всеки ден. Ако желаете да ви възстановим сумата за неизползваните месеци от платения абонамент, моля изпратете ни потребителското си име и банкова сметка.
Благодарим Ви!
Екипа на rebusi.com

кръстословици Помощ кръстословици  

Решаването на кръстословици и ребуси в сайта е много лесно. Изберете си кръстословица от менюто в ляво или решете кръстословицата на деня. Преминете с мишката върху малките номера в белите квадратчета за да видите въпроса или го намерете под кръстословицата. Кликнете с левия бутон на мишката върху някое от белите квадратчета и изберете буква от българската азбука. Друг начин за въвеждане на буква е като превключите клавиатура си на фонетична подредба и след като позиционирате мишката върху бяло квадратче натиснете клавиш. По този начин можете да решите цялата кръстословица.

Желаем ви успех!Ако желаете да зададете въпрос,
влезте в сайта с вашето
потребителско име и парола!

Химикал за решаване на кръстословици и судоку   Кръстословици, судоку, ребуси и игри онлайн