Кръстословици и ребуси
Кръстословици, судоку и ребуси

Архив с кръстословици и судоку
 
 
ДНЕШНА КРЪСТОСЛОВИЦА
УЧАСТИЕ В ИГРАТА
КЛАСИРАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ


Здравейте приятели,
В последно време сме обект на доста негативно отношение от страна на някои потребители, които са дългогодишни потребители на сайта, например Шефката, tani и др., което ни даде предпоставка да се замислим над въпроса дали си заслужава да продължаваме да полагаме усилията за поддръжката на този развлекателен български сайт, който между другото е един от малкото по нашите ширини.
Решението ни сайтът rebusi.com да бъде спрян, за да няма повече сърдити за объркани игри, малки грешки, упреци за неграмотност, некоректност, правопис и други подобни.
Въпреки, че решаването на ребуси е и наше хоби, за съжаление не можем да си позволим повече да отделяме време и средства за поддръжката на сайта rebusi.com жив.
От 10 юни 2019 г. публикуването на нови игри ще бъде преустановено. Тези от вас, които желаят могат да продължат да посещават сайта www.dumite.com, в който се публикува също кръстословица всеки ден. Ако желаете да ви възстановим сумата за неизползваните месеци от платения абонамент, моля изпратете ни потребителското си име и банкова сметка.
Благодарим Ви!
Екипа на rebusi.com

кръстословици Забравена парола кръстословици  

Ако сте забравили паролата си за достъп в сайта, можете лесно да си я възстановите като напишете потребителското име, с което сте регистрирани и натиснете бутона “Изпращане”.


Потребителско име: ИЗПРАЩАНЕ


Ако обаче не си спомняте потребителското си име, но знаете с кой e-mail адрес сте се регистрирали преди, моля напишете го в долното поле и ние ще ви изпратим на него вашите данни за достъп.


Вашият е-mail адрес: ИЗПРАЩАНЕ 

БЕЛЕЖКА:
Ако все още не сте регистрирани, можете да си направите регистрацията тук!Химикал за решаване на кръстословици и судоку   Кръстословици, судоку, ребуси и игри онлайн