Кръстословици и ребуси
Кръстословици, судоку и ребуси

Архив с кръстословици и судоку
 
 
ДНЕШНА КРЪСТОСЛОВИЦА
УЧАСТИЕ В ИГРАТА
КЛАСИРАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ


Здравейте приятели,
В последно време сме обект на доста негативно отношение от страна на някои потребители, които са дългогодишни потребители на сайта, например Шефката, tani и др., което ни даде предпоставка да се замислим над въпроса дали си заслужава да продължаваме да полагаме усилията за поддръжката на този развлекателен български сайт, който между другото е един от малкото по нашите ширини.
Решението ни сайтът rebusi.com да бъде спрян, за да няма повече сърдити за объркани игри, малки грешки, упреци за неграмотност, некоректност, правопис и други подобни.
Въпреки, че решаването на ребуси е и наше хоби, за съжаление не можем да си позволим повече да отделяме време и средства за поддръжката на сайта rebusi.com жив.
От 10 юни 2019 г. публикуването на нови игри ще бъде преустановено. Тези от вас, които желаят могат да продължат да посещават сайта www.dumite.com, в който се публикува също кръстословица всеки ден. Ако желаете да ви възстановим сумата за неизползваните месеци от платения абонамент, моля изпратете ни потребителското си име и банкова сметка.
Благодарим Ви!
Екипа на rebusi.com

Абонаментни такси  

Уважаеми любителю на ребусите, ако сте редовен посетител на сайта, можете да подкрепите развитието му като закупите абонаментен пакет.

НАЛИЧНИ АБОНАМЕНТНИ ПАКЕТИ

ПЕРИОД ЦЕНА
Абонамент за 6 месеца 12.00 лв.
Абонамент за 9 месеца 16.00 лв.
Абонамент за 1 година 20.00 лв.

МЕТОД 1: Плащане по банков път

ВАЖНО: За да изпратите сумата за избрания от вас абонаментен план по банков път използвайте следните данни за получател:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА - КЛОН БУРГАС
ПОЛУЧАТЕЛ: УЕБ АРТ ЕООД
IBAN: BG22 FINV 9150 10BG N0GT U7   (В N0GT 0 е цифрата 0, а не буквата О)
BIC: FINV BGSF

Основание за плащане: REBUSI.COM - “Потребителското ви име”

БЕЛЕЖКА: Веднага след като получим потвърждение от банката за получения банков превод, ще активираме вашия абонамент! Важно е да попълните коректно потребителското си име в платежното нареждане полето "Основание за превод"!


Важно: Преди да направите плащане през Epay.bg или PayPal влезте в сайта с вашето потребителско име и парола!

МЕТОД 2: Плащане чрез Epay.bg /микросметка, каса на EasyPay, банкомат и др./

ВАЖНО: За да изпратите сумата за избрания абонаментен план чрез системата на Epay.bg изберете периода и натиснете бутона по-долу. Ако сте регистриран с различен e-mail адрес в Epay.bg се свържете с нас след като направите плащането.

МЕТОД 3: Плащане чрез PayPal® (акаунт или кредитна карта)

При плащане чрез кредитна карта, регистрация в PayPal® НЕ Е необходима!

ВАЖНО: Веднага щом получим потвърждение от PayPal® за направеното от вас плащане, ще актуализираме вашия профил!

  


Желаем Ви много забавление и приятни часове прекарани в сайта. Ако имате нужда от помощ, въпроси или предложения моля свържете се с нас. С най-добри пожелания, екипа на РЕБУСИ.com - Сайт за кръстословици и ребуси!


Химикал за решаване на кръстословици и судоку   Кръстословици, судоку, ребуси и игри онлайн