Кръстословици и ребуси
Кръстословици, судоку и ребуси

Архив с кръстословици и судоку
 
 
ДНЕШНА КРЪСТОСЛОВИЦА
УЧАСТИЕ В ИГРАТА
КЛАСИРАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ


Здравейте приятели,
В последно време сме обект на доста негативно отношение от страна на някои потребители, които са дългогодишни потребители на сайта, например Шефката, tani и др., което ни даде предпоставка да се замислим над въпроса дали си заслужава да продължаваме да полагаме усилията за поддръжката на този развлекателен български сайт, който между другото е един от малкото по нашите ширини.
Решението ни сайтът rebusi.com да бъде спрян, за да няма повече сърдити за объркани игри, малки грешки, упреци за неграмотност, некоректност, правопис и други подобни.
Въпреки, че решаването на ребуси е и наше хоби, за съжаление не можем да си позволим повече да отделяме време и средства за поддръжката на сайта rebusi.com жив.
От 10 юни 2019 г. публикуването на нови игри ще бъде преустановено. Тези от вас, които желаят могат да продължат да посещават сайта www.dumite.com, в който се публикува също кръстословица всеки ден. Ако желаете да ви възстановим сумата за неизползваните месеци от платения абонамент, моля изпратете ни потребителското си име и банкова сметка.
Благодарим Ви!
Екипа на rebusi.comНевалидно ID!Сайт за кръстословици, судоку и ребуси - www.rebusi.com!

Решаването на кръстословици е хоби! Решаването на кръстословици е мания! Решавайте кръстословици за удоволствие! Решавайте кръстословици за да си повишите коефициента на интелигентност! Решавайте кръстословици когато нямате какво да правите! Направете кръстословиците ваше хоби! Просто решавайте кръстословици!

Судоку - забавна игра - ребус с числа. Решавайте судоку в този сайт. Судоку за начинаещи, напреднали и майстори. Проверка на судоку, решаване на судоку, генериране на судоку решения и помощ при решаване на судоку!