Кръстословици и ребуси
Кръстословици, судоку и ребуси

Архив с кръстословици и судоку
 
 
ДНЕШНА КРЪСТОСЛОВИЦА
УЧАСТИЕ В ИГРАТА
КЛАСИРАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ


Здравейте приятели,
В последно време сме обект на доста негативно отношение от страна на някои потребители, които са дългогодишни потребители на сайта, например Шефката, tani и др., което ни даде предпоставка да се замислим над въпроса дали си заслужава да продължаваме да полагаме усилията за поддръжката на този развлекателен български сайт, който между другото е един от малкото по нашите ширини.
Решението ни сайтът rebusi.com да бъде спрян, за да няма повече сърдити за объркани игри, малки грешки, упреци за неграмотност, некоректност, правопис и други подобни.
Въпреки, че решаването на ребуси е и наше хоби, за съжаление не можем да си позволим повече да отделяме време и средства за поддръжката на сайта rebusi.com жив.
От 10 юни 2019 г. публикуването на нови игри ще бъде преустановено. Тези от вас, които желаят могат да продължат да посещават сайта www.dumite.com, в който се публикува също кръстословица всеки ден. Ако желаете да ви възстановим сумата за неизползваните месеци от платения абонамент, моля изпратете ни потребителското си име и банкова сметка.
Благодарим Ви!
Екипа на rebusi.com

кръстословици Използвани думи кръстословици  

0Кръстословици, съставяне и изработка на кръстословици по поръчка кръстословица, кръстословици, съставяне, изработване, изработка, списания, вестници, поръчка, вестник, списание, Съставяне и изработка на кръстословици по поръчка. Ние изработваме кръстословици по поръка на клиент. Ако сте вестник или списание и желаете абонамент за изработка на кръстословици се свържете с нас., Игра - Известни българи Чрез тази игра можете да разберете дали познавате лицата на известните българи, известни, българи, мъже, български, жени, личности, Игра на думи от Rebusi.com Игра на думи от Rebusi.com. В рамките на 60 секунди трябва да отговорите на 15 въпроса, игра, думи, rebusi, отговори, 0){ $sql = "SELECT word, description, user_id, notify, active FROM need_help WHERE id = $id"; if($result = query($sql)){ if(get_rows_count($result) > 0){ $row = get_row($result); $word = stripslashes($row[0]); $description = stripslashes($row[1]); $user_id = $row[2]; $notify = $row[3]; $active = $row[4]; //$letters = strlen($tmp_word); /* todo $sql = "SELECT COUNT(id) FROM need_help_answers WHERE word_id = $tmp_id"; if($result1=query($sql)){ $row1 = get_row($result1); $answers = $row1[0]; }else{ $answers = 0; log_error($sql); } */ echo ''.$description.' - отговор'; echo 'кръстословица, кръстословици, дума, какво, значение,'.$description.', '.$description.', '; }else{ echo 'Значение на дума, дума от кръстословица'; echo 'кръстословица, кръстословици, съставяне, изработване, изработка, списания, вестници, поръчка, вестник, списание, Съставяне и изработка на кръстословици по поръчка. Ние изработваме кръстословици по поръка на клиент. Ако сте вестник или списание и желаете абонамент за изработка на кръстословици се свържете с нас., '; } }else{ echo 'Значение на дума, дума от кръстословица'; echo 'кръстословица, кръстословици, съставяне, изработване, изработка, списания, вестници, поръчка, вестник, списание, Съставяне и изработка на кръстословици по поръчка. Ние изработваме кръстословици по поръка на клиент. Ако сте вестник или списание и желаете абонамент за изработка на кръстословици се свържете с нас., '; } }else{ echo 'Значение на дума, дума от кръстословица'; echo 'кръстословица, кръстословици, съставяне, изработване, изработка, списания, вестници, поръчка, вестник, списание, Съставяне и изработка на кръстословици по поръчка. Ние изработваме кръстословици по поръка на клиент. Ако сте вестник или списание и желаете абонамент за изработка на кръстословици се свържете с нас., '; } ?>
Химикал за решаване на кръстословици и судоку   Кръстословици, судоку, ребуси и игри онлайн