Кръстословици и ребуси
Кръстословици, судоку и ребуси

Архив с кръстословици и судоку
 
 
ДНЕШНА КРЪСТОСЛОВИЦА
УЧАСТИЕ В ИГРАТА
КЛАСИРАНЕ И ПОБЕДИТЕЛИ


Здравейте приятели,
В последно време сме обект на доста негативно отношение от страна на някои потребители, които са дългогодишни потребители на сайта, например Шефката, tani и др., което ни даде предпоставка да се замислим над въпроса дали си заслужава да продължаваме да полагаме усилията за поддръжката на този развлекателен български сайт, който между другото е един от малкото по нашите ширини.
Решението ни сайтът rebusi.com да бъде спрян, за да няма повече сърдити за объркани игри, малки грешки, упреци за неграмотност, некоректност, правопис и други подобни.
Въпреки, че решаването на ребуси е и наше хоби, за съжаление не можем да си позволим повече да отделяме време и средства за поддръжката на сайта rebusi.com жив.
От 10 юни 2019 г. публикуването на нови игри ще бъде преустановено. Тези от вас, които желаят могат да продължат да посещават сайта www.dumite.com, в който се публикува също кръстословица всеки ден. Ако желаете да ви възстановим сумата за неизползваните месеци от платения абонамент, моля изпратете ни потребителското си име и банкова сметка.
Благодарим Ви!
Екипа на rebusi.com

кръстословици Профил кръстословици  

 tani е потребител от 31 Декември 2008 г.

Ново съобщение

кръстословици Въпроси кръстословици  

Списък със зададените въпроси от потребителя.


  Букви Въпрос Брой отговори до момента
   грешка.при.играта.на.думи (25) Много досадно! Отново служебно 0 точки на най-лесните въпроси-неподадени!Вместо 15, излизат 13 въпроса.Каква е причината за това? 0   
   Весели.празници! (16) Весели празници на екипа и на всички участници в игрите! Имам един непразничен въпрос, не много важен, но все пак... Каква е причината да се прескачат ( не се подават)въпроси в играта на думи,чиито отговори се зачитат за грешни? Само при мен ли се 0   


кръстословици Отговори кръстословици  

Списък с отговорите на потребителя до момента.

  Въпрос Отговор
   герой от братята с лъвските сърца на астрид линдгрен Пюке 0
   френски писател "ариана" Ане 0
   стихотворение от п.р.славейков Те 0
   предградие на Токио Умеда 1
   френски писател 1848-1918 „Железарят" Оне 0
   първият зародишен семенен лист котиледон - с н е верният отговор 1
   норвешки вратар сп 1998 Грудас 1
   лице оценяващо някого критик 0
   Аз ли нещо бъркам,или има и друга фамилия.Навсякъде в другите кръстословици срещам КНИ. Кио 0
   Аз ли нещо бъркам,или има и друга фамилия.Навсякъде в другите кръстословици срещам КНИ. Да, давали са и Кио като верен отговор на този въпрос, ама не зная нищо за тези артисти. 0
   Рядка брашнена каша за храна на животни с пет букви? Завършва на "роб". скроб 1
   Немски астроном 1514-1576? Ретик 1
   1901-1967 Тото - Италиански комик 0
Общо:5


кръстословици Благодарности кръстословици  

Мнения и коментари за този потребител.

  Дата Потребител Мнение, благодарност
  09:53 03.02.2013 Шефката Тани, нали не очаквате да Ви отговоря, че съм съвършеНа (за да използвате двойно "н" прилагателното трябва да е съвършенЕН). По въпроса за авантата - играя от почти самото начало при обявен БЕЗПЛАТЕН сайт. Естествено, нещата се променят и не възразявам, само че аз ще си преценя кога да внеса някаква сума. За оправдание изобщо не може да става и дума. А тук често се допускат грешки, което за конкурс не е редно. Приятен ден и успех!
Химикал за решаване на кръстословици и судоку   Кръстословици, судоку, ребуси и игри онлайн